Första året som MTB cyklist har börjat på riktigt. Packat ihop landsvägshojen och lagt den åt sidan då skogen lockade mer!

Nu är jag hemma efter en vecka i Marseille i Frankrike med Emil Linde och Johan Widén. Tävlat har vi gjort. Det var ett kategori C1 race med några VM mästarinnor på startlinjen. Så det var full fart direkt. Jag slutade på en 20 plats i XCO loppet vilket kändes okej! Inga toppenben den dagen tyvärr, men känns skönt att veta att jag har mer att ge..! Känner att jag lär mig mer och mer för varje race.

XCE
Sprinten gick int så bra för min del, åkte ut i åttondelsfinalen efter en dålig start och då var den dagen förstörd, en 13plats…. surt för benen kändes pigga…  Emil gjorde som jag och tabbade bort sig, så vi surade lite tillsammans tills vi såg Johan glänsa och ta hem segern!!

 

img_0249

Söndagens race, XCO

img_0253

#Teccomponents

img_0256

Damelit innan start

IMG_0250

Herrelit start

IMG_0178

Sprint Johan