Drog iväg till Tyskland med Felicia, Adam och Johan för bundesliga race i Bad säckingen. På lördagen var det XCC (shortrace) en bana på ca 800m som vi körde 9 varv på. Jag gjorde ett av mina bättre lopp, slogs om 2 platsen men slutade 3a!

Jag kände mig starkare än tjejen jag fightades emot uppför men hon var mer teknisk och därför snabbare på andra halvan av banan. Så in på sista varvet spurtade jag förbi henne innan de tekniska partiet i skogen började. Kände mig stark och tänkte att jag hade greppet om 2a platsen. Men sen tog jag upp någon decimeter för mycket i en kurva och vipps så hade jag hennes framhjul mitt i vägen, hon trängde mig. Så nu har jag lärt mig det, alltid hålla tight om innerkurvan. Så hon kom om mig och samtidigt varvade vi en annan tjej så hon fick några meter på mig innan de korta upploppet började, så de var kört. Men VÄLDIGT NÖJD med min 3e plats!

På söndagen var det XCO. Benen var inte alls med mig. Och med alla proffs tjejerna på start blev det tuff! 36a, helt ok men tunga ben 😉

 

IMG_0346