Ja de var ett tag sen, har vart på husvagnstripp genom Europa. Tanken var att tävla i Vårgårda, följt av Världscup i Tyskland, Världscup i Frankrike och avsluta med race i Oslo. Så jag och Emil packade husvagnen och for på en 3veckors tur!

Men efter EM blev jag sjuk och förblev det i ca 3 veckor. Så Vårgårda och första världscupen gick bort. Kände mig OK dagen innan Världscupen i Frankrike så jag startade, men de gick som förväntat, trött och förkyld. Jag var inte helt 100 men ville ju så gärna köra…

Men den lilla husvagnssemester var skoj ändå! Emil tog med mig på lite nöjesparker och äventyrsland så att jag inte skulle bli helt galen av att inte kunna cykla.

I helgen var de race i Oslo, då var jag äntligen frisk. Lite seg i kroppen men väldigt rolig tävling! Det blev 3 av 3 tredjeplatser för mig 🙂

 

IMG_0998

 Albstad

IMG_0996

IMG_1024

La bresse

IMG_1025

#Campinglife

DCIM100GOPRO

När man int kan cykla lär man få adrenalin från nått annat

IMG_4648

EuroPark

IMG_4577

#winforce

IMG_1393

Oslo

IMG_1394

Oslo