Innan start på Lördag kände jag mig så seg… Efter första varvet på racet var jag 30 sekunder efter Malene Deng (som kom 5a på U23 VM iår) och de kändes tungt. Men sen vände det, efter 2 varv var jag 10 sekunder efter, och sen ikapp, om, och drog ifrån, kroppen känndes helt SUPER helt plötslig. Vann med 3min och 22sek. Det var stort för mig att få köra ifrån henne 🙂

På söndagen var det långlopp 6mil. Även där så kände jag mig pigg. Efter ca 5km drog jag ifrån, låg ensam länge och tog första bergspriset. Sen var det rätt lång sträcka med asfalt då kommer ett grabbgäng ikapp och Felicia var med där också. Men vi tappade killarna fort igen och då försökte jag dra iväg igen och lyckades. Så dubbelseger i helgen och en grym känsla i kroppen. De tar sig! 🙂

Jätte roliga banor och fint arrangemang av arrangörerna !!

IMG_2418-2IMG_2419-2IMG_2483Mål, mm-289Förra helgen körde jag långlopp i Norberg också. Blev en seger där också 🙂