Har gått några veckor sedan sist och jag har hunnit med och rest rätt mycket! Har kört en världscup i Andorra, vilket har blivit lite av mitt nya favvo land. Det är så fint…! Det gick bra att tävla också, slutade på 14e plats. Rolig bana, höghöjd, tunn luft och stenhårt. Jag är nöjd fastän jag kände att jag hade några fler placeringar att ta, kunde mer!

Sen var det Nordiska mästerskapen i Danmark. Försökte hänga på och utmana Alexandra Engen om förstaplatsen. Men formen var inte helt på topp för att orka så fick ge mig på andra varvet. Men en 2a plats är jag nöjd med…

Sist men inte minst var de säsongsavslutning i Göteborg i helgen, en swecup. Hängde ihop med Alexandra och när vi kört halva racet crashar hon i en utförlöpa och jag får en lucka. Men jag orkade inte hela vägen in och hon kom ikapp och om mig på sista varvet.. Fan, men jag är på rätt väg… !!

 

img_5160img_5199img_3026img_5956