Igår var det Nordiska mästerskapen / C1 i Vårgårda. Var lite osäker på formen då senaste veckorna bestått av förkylning och lite träning. Men till min förvåning svarade kroppen mycket bättre än jag förväntat mig och det blev till en rolig dag i sadeln. Alexandra Engen var startsnabb och mina ben svarade inte riktgt på första varvet så hon fick en lucka tidigt. På andra varvet vände det och jag vaknade till och började plocka på ledande Engen. Hade nästan hennes hjul på toppen av den långa gräsbacken då de släppte till i leran för mig och jag fick springa sista biten och tappade henne igen…. Sen var hon för snabb för att jag skulle kunna täppa igen luckan igen, men hade en stabil 2a plats under hela loppen och behöll den imål 🙂

 

Foto: Jessica Blomqvist

Foto: Andreas Sandin

Foto: Andreas Sandin

Dagens topp 10