Våren började bra med Cyperns tävlingar, slog tjejer som jag inte vart i närheten av innan. Nordiska mästerskapen gick toppen, 2a plats. Sedan motgång med sjukdom och pollen problem i en period. Men uttagen till landslagets race i Tyskland, Schweiz, Danmark osv. Nu senaste veckorna började pollen ge sig och formen stegrades och jag kände mig starkare för varje vecka som gick, 2a i UCI Danmark, 1a Orsabajken och nu i helgen var de världscup. Efter 3 av 6 varv såg jag personen på plats 30 och benen och huvudet började vakna och jaga, plockade placering efter placering och kände att idag är jag sämst 30 på världscupen. Sen kom vurpan, halt, fastnade med armen under en rot (tror jag, se bilder) och sen följde flera timmar av plågor, helikopter, sjukhus och gips. EM om 2 veckor, SM om 1 vecka och nu sitter jag här med flera veckors rehab och ingen känsel i min arm än så länge. Min armbåge knäcktes ur led i vurpan, armbågskapseln är skadad och ligamenten. Efter en vår med bra resultat men långtifrån toppform och vad jag kan prestera så var det ju nu den roliga delen av säsongen skulle börja och jag hade toppat formen till denna period. Jag är så arg och ledsen, men jag vet mitt mål. Nu blir det test cykel och gym, hoppas på bra och snabb läkning, se ya soon

Tack för er support och fina hälsningar

foto Marco Benini