Efter 9 tunga veckor med rehab och endast 2 veckor med utomhuscykling så kunde jag inte hålla mig, jag ville så gärna tävla. Anmälde mig på ett UCI lopp, c2 i Norge.  Ortopeden sa inge mer tävling i sommar, men han sa att jag fick cykla bara jag inte ramlar. Så då tänkte jag att vadå, jag kan tävla bara jag inte ramlar …. Så jag for!!

Nej men jag va så himla nervös på startlinjen, jag hade känt mig i bra form på träningarna i veckan och jag ville ju så himla mycket. Försökte intala mig själv att jag inte skulle ha för stora förhoppningar, då jag inte visste om armbågen skulle orka med 1,5h i maxfart, eller om  kroppen och knoppen skulle palla. Men de gick super, startade hårt och fick lucka efter ett halvftvarv, luckan som jag lyckades förstora under hela loppet. Åkte verkligen och njöt, hade så kul på cykeln och det är ju då det går som bäst. Jag vann med 2min och 11 sekunder över 2an Elisabeth Sveum som är så bra!! Helt sjukt, vilken dag, vilket första race, jag är så GLAD

#NoShortCuts

 

IMG_0619