ÄNTLIGEN, Åh äntligen kände jag mig som mig själv igen i kroppen och knoppen på UCI racet i Norge, Konnerud i helgen. Efter 7månader med lite träning och väldigt mycket sjukdomar så började säsongen tufft med inställda race,  ingen kraft i kroppen och tungt mentalt att tävla om placeringar man inte riktigt var van vid. Men jag visste att en dag skulle de vänta när jag fått lite träning i mig. Och  nu i helgen släppt det och jag kunde ta i igen vilket ledde till en seger!!

Dag 1, 1:a på XCO racet. Var lite seg i starten och tänkte att de kunde bli en tung dag, men efter bara några minuter gick jag från plats 7 till ledning, kroppen vaknade och jag drog ifrån och utökade ledningen hela tiden. Hade bra flyt och tryck under hela racet. Fick ett ordentligt genomslag på näst sista varvet där jag tappade luft i bakhjulet men stansen i däcket täppte igen hålet och jag hoppades att det skulle hålla hela vägen in i må, vilket det gjorde. Men jag fick ta det lite försiktig i stenpartierna och föröka lägga mer tryck på ”åk” partierna och backarna. Seger med 2 minuter och en väldigt överlycklig Linn…. !!

Dag 2, XCC. 30 minuter på en rätt lättåkt bana. Samma sak idag, lite seg i starten men sen vaknade jag. Ingrid boe Jacobsen gjorde ett ryck i sista backen och jag blev lite instäng på fel kant och kunde inte komma förbi riktigt, liten miss av mig. Så Ingrid fick en lite lucka till mig, Elisabeth Sveum och Marit Sveen som körde om 2a platsen som jag lyckades ta efter en spurtstrid mot Elisabet.

Glad och lycklig åkte jag hem. Hade en super mysig helg med vänner och hade med mig min Johan/ min mekaniker och hans föräldrar som lagnings hjälp.

Foto: @screw_badluck